Kunstation Uden

Kunstation Uden

In september 2020 heb ik meegedaan aan een expositie op uitnodiging van Kunstation Uden.

Beeldige Expositie

Beeldige Expositie

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli 2019 presenteren atelier 8, Jola Albers en Nicolette Biessels hun werk tijdens een expositie in de Lange Nieuwstraat 4 in Utrecht. De gevarieerde tentoonstelling biedt voor elk wat wils; sieraden (Atelier 8), stenen beelden (Nicolette Biessels) en schilderijen (Jola uit haar kunst). Belangstellenden zijn van harte welkom op beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis en de kunstenaars lichten ter plekke hun werk toe.

Open Atelier in Austerlitz 

Open Atelier in Austerlitz 

tijdens de schilderles op vrijdag 29 juni van 9.30 tot 12.30.

U  wordt van harte uitgenodigd om eens te komen kijken in het atelier van Jola Albers aan de Oude Postweg 11 in Austerlitz, waar al 2 jaar schilderlessen te volgen zijn.
Dit is een kans om te zien hoe de lessen gegeven worden, welk materiaal er gebruikt wordt, te spreken met de cursisten en kunstwerken in wording te zien.

Kunstweekend in Zeist

Kunstweekend in Zeist

Kunstweekend in Zeist op vrijdag 23 juni en Zaterdag 24 juni. Mijn werk is te zien bij Notenbar C ‘est Bon.

Expositie bij restaurant Het Plein

Expositie bij restaurant Het Plein

Expositie bij restaurant Het Plein in Austerlitz was succesvol met veel positieve reacties, interesse voor lessen en verkoop van dit schilderij.

Open Atelier

Open Atelier

26 november 2016

Nieuws – Open Atelier. Zaterdag van 12.00 tot 16.00 bent u uitgenodigd om eens geheel vrijblijvend te komen kijken in het atelier aan de Oude Postweg 11 in Austerlitz.

Toegang is gratis en een welkomstdrankje staat voor u klaar. Jola Albers ontvangt u graag om schilderijen te laten zien die gemaakt zijn door haarzelf en door haar cursisten.

’.

Schilderlessen in Austerlitz!

Schilderlessen in Austerlitz!

11 augustus 2016

Vanaf September gaat Jola les geven in haar atelier, dat schilderachtig gelegen is in een weiland en wordt omgeven door de bossen van Austerlitz. In die omgeving zal Jola je kunnen leren om ambachtelijk te schilderen. Denk daarbij aan de stijl van ‘de Oude Meesters’.

Jola in het AD/Utrechts Nieuwsblad!

Jola in het AD/Utrechts Nieuwsblad!

19 juni 2014

Een krantenartikel uit het AD/Utrechts Nieuwsblad:
DRIEBERGEN | ‘Ik zie een trotse vrouw’ zegt Wim de Hoop die samen met zijn echtgenote de Driebergse winkels langsloopt om alle Traaij-Art kunstwerken te bekijken. Twee weken lang hangt in bijna alle winkels kunst van lokale en regionale kunstenaars. Annette Gravendeel, eigenaresse PUUR, heeft gekozen voor het schilderij Pure Waarheid van Maarnse kunstenares Jola Albers. De naakte vrouw met een geamputeerde borst is een ode aan de vrouwen met borstkanker. ,,Vaak valt het klanten niet eens op dat de vrouw op het schilderij een borst mist. Pas als ze beter kijken valt het ze op,” stelt Gravendeel. FOTO ROSE CARRY LOKIN