Vind je het leuk om te tekenen en te schilderen? Heb je tijd en wil je meer leren?

Schilderlessen

Jola Albers geeft in haar atelier in Austerlitz schilderles aan beginnende schilders, volgens de ‘klassieke scholing”. Dat betekent inhoud geven aan: compositie, onderschildering, licht en donker, kleurgebruik. Denk hierbij aan de stijl van de Oude Meesters.

Het lespakket bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur voor 275 Euro. De groep zal uit maximaal 6 personen bestaan. Veel persoonlijke aandacht dus! De bedoeling is dat iedereen na 10 lessen met een mooi kunstwerk naar huis gaat.

Het onderwerp mag je zelf bedenken maar het is wel de bedoeling is om een realistisch schilderij te maken. Jola zal je in stapjes door de schilderfases begeleiden. We gaan schilderen op een paneel. Via een onderschildering met acryl gaan we door met olieverf in dunne laagjes (glaceringen).

De lessen zijn op woensdagochtend en vrijdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur en op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Tijdens feestdagen en (zomer)schoolvakantie zijn er geen lessen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden of kom eens vrijblijvend kijken!

Voor materiaal hoef je niet te zorgen, dat is allemaal aanwezig. Wel graag zelf zorgen voor bescherming van je kleding, bijvoorbeeld: oud overhemd of schort.